Народний артист України і колишній ректор Київського університету культури і мистецтв Михайло Поплавський любить радувати шанувальників публікаціями на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за його життям стежать понад 2,8 мільйонів чоловік.

Цього разу Михайло розмістив короткий ролик з урочистості в Київському національному університеті культури і мистецтв. Як відомо, Михайло вже не є головою управління навчального закладу, але все ж іноді відвідує улюблені стіни ВУЗу, щоб провести різні майстер-класи і просто порадувати та надихнути своєю присутністю всіх учнів студентів і деяких викладачів.

У кадрі Михайло позує з різними особистостями, які мають відношення до університету, всі посміхаються під спалахи камер, і дійсно насолоджуються моментом. Помітно, що всі раді бачити поруч із собою артиста, який обіймає посаду президента вищого навчального закладу.

"Екватор тижня ✌ Як проходять ваші робочі будні?" - написав Михайло під відео.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що 71-річний Михайло Поплавський розкрив секрет "вічної молодості": студентки тут ні при чому

Нагадаємо, що Михайло Поплавський відпалив зі студенткою в п'ятницю-розпусницю: "Нарешті"

Як повідомляв Знай.uа, Михайло Поплавський видав студентам найголовнішу мудрість: ні слова про заліки

Також портал Знай.uа писав, що Михайло Поплавський в приприжку втік від втомленого сонечка, розігрів вдався: "Село на хайпі..."