Відома українська виконавиця Світлана Лобода, яка вже давно працює і живе в Росії, любить радувати шанувальників всілякими фото і відео з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за її життям стежать понад 8,7 мільйонів чоловік.

Цього разу Світлана розповіла про події свого яскравого життя. Співачка багато гастролює, переміщаючись між країнами, немов птах. Артистка розповіла аудиторії, як вона встигла провести 5 днів у столиці Англії, Лондоні.

Світлана відвідала показ легендарного мюзиклу Hamilton з оригінальним акторським складом. Як відомо, це бродвейський мюзикл про життя державного діяча і одного з батьків-засновників США Олександра Гамільтона, автором музики і тексту є Лін-Мануеля Міранди. Вистава заслужила визнання критиків і вражаючий успіх.

Також, співачка дала сольний концерт і багато гуляла по дощовому, але такому прекрасному Лондону. Як повідомляє артистка, попереду у неї ще багато планів.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"У серпні було стільки поїздок , працювали як скажені))) у вересні ти мене не зловиш зовсім...)" - написала Світлана.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Віра Брежнєва, Ані Лорак і Світлана Лобода напоролися на критику через зовнішність: "Нога коротше, попа нижче"

Як повідомляв Знай.uа, Світлана Лобода в компанії красунь розповіла про своє життя: "Танці, алкоголь і вогнів пульс"

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода "розкрила" секрет свого успіху: "Каша у роті"