Відомий український актор Тарас Цимбалюк розповів, як важливо залишатися з собою у світі, який постійно змінюється.

Новий пост він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно він публікує різні кадри зі зйомок, з дружиною, або ж особисті знімки.

Цього разу він показав новий знімок крупним планом. По всій видимості зробили його на одній з крайніх фотосесій.

У самій публікації він вирішив обговорити важливу тему, а саме можливості. Сьогоднішній день дає кожній людині масу можливостей. Головне їх не упустити, і правильно скористатися. Зараз все так стрімко мчить, що люди забувають про головні цінності.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Мене радує, що настав період в моєму житті, коли я можу бути максимально чесним з собою. Раніше це для мене була розкіш: якісь періоди приділяв час не потрібним людям, мовчав і т.д. внутрішня гармонія-необхідна складова для кожного чоловіка. Це можна назвати родовищем, яке буде впливати на головний у Вашому житті: на сім'ю, наприклад" - сказано в публікації.

Тарас Цимбалюк, фото: Instagram
Тарас Цимбалюк, фото: Instagram

Це актор Тарас Цимбалюк вважає неймовірно важливим, і без цього в сучасному світі жити дуже складно.

У коментарях під постом користувачі почали писати, що вони про це думають.

"Красунчик ти 🔥";

"😍😍😍";

"👍";

"Так згодна, ми чомусь повинні робити так, щоб ніхто не подумав про нас погано! Просто потрібно говорити чесно в обличчя і тоді набагато простіше жити".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Раніше повідомляли, зірка" кріпак "Тарас Цимбалюк пояснив свою появу в кліпі "Ленінград".

Як повідомляв Знай.uа, зірка" кріпак " Тарас Цимбалюк запарився після весілля: у формі і з автоматом.

Знай.uа писав, тільки найближчі і без медового місяця: Тарас Цимбалюк з "кріпосної" розповів про таємне весілля в Карпатах.