Відома мільйонам українців співачка Alyosha, справжнє ім'я якої Олена Кучер, дружина соліста "Антитіл" Тараса Тополі, продовжує радувати своїх фанатів яскравими кадрами з життя. Цього разу Олена показала дуже відверте фото просто з басейну разом зі своєю донькою Машею.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени в мережі Instagram.

Публікація Alyosha, фото: Instagram
Публікація Alyosha, фото: Instagram

"А це наше перше купання в басейні. Спочатку було страшно, ніжки мочили ласкаво, а потім як вона раділа. Наша мала плавчиня задоволена новими пригодами) Плавали в улюблених трусиках для купання Huggies Little Swimmers", — пише Олена.

На свіжому фото можна побачити, як Олена тримає на ручках свою донечку Машу і мило ловить "в моменті" погляд кучерявої крихітки. На жаль, не вдалося шанувальникам розгледіти купальник співачки, але і це фото не "про це", залишається лише радіти теплому сімейному кадру.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Alyosha, фото: Instagram
Alyosha, фото: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що Тарас Тополя нещодавно поділився особливою датою, яку відзначає зі своєю дружиною - співачкою Alyosha. Відповідний пост з'явився на особистій сторінці Тараса Тополі в соцмережі Instagram, де за його життям стежать понад 76 тисяч читачів. Артист виклав добірку зворушливих фотографій зі своєю дружиною і зізнався їй у коханні.

Раніше повідомляли, дружина Тараса Тополі з "Антитіл" Alyosha притиснула груди заради відчуттів: "Пробуджує щось своє".

Як повідомляв Знай.uа, Тарас Тополя зворушливо зізнався в коханні Alyosha: "Наша 11 осінь разом".

Знай.uа писав, дружина Тараса Тополі з "Антитіл" Alyosha знову одягла білу сукню: "Бігти назустріч коханому".