На телеканалі СТБ уже стартував новий сезон популярного шоу "Мастер шеф". Глядачам запропонували познайомитися ближче з учасниками кулінарного шоу.

На сторінці телеканалу СТБ в Instagram українці розповіли більше про п'ятьох учасників шоу.

Віталіна Мкртчян, фото СТБ
Віталіна Мкртчян, фото СТБ

У новому сезоні шоу "Мастер шеф" візьме участь Віталіна Мкртчян. Це вже не перша участь у телепроєктах для жінки, раніше вона була у проєкті "Супермама", після чого почала готувати й продавати пахлаву, тож згодом вирішила прийти на кастинг кулінарного шоу.

Богдан Шинкарьов, фото СТБ
Богдан Шинкарьов, фото СТБ

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Професійний гравець у покер Богдан Шинкарьов також вирішив взяти участь у "Мастер шеф". Він присвятив покеру вже 10 років і навіть навчає людей, однак українець захопився кулінарією, бо йому не подобається, як готують інші, і до ресторанної їжі теж прискіпливий.

Яна Лєскова, фото СТБ
Яна Лєскова, фото СТБ

Яна Лєскова візажистка у кліпах і фільмах. Вона вміє добре готувати, а також креативить не тільки з подачею, а й з інгредієнтами, тож і вирішила спробувати свої сили у "Майстер шеф".

Андрій Кадай, фото СТБ
Андрій Кадай, фото СТБ

За професією Андрій Кадай поліцейський. Однак, коли він приходить додому, то часто готує, адже це його розслабляє і заспокоює.

Тамара Мельникова, фото СТБ
Тамара Мельникова, фото СТБ


У шоу "Мастер шеф" ще одна представниця закону, Тамара Мельникова 8 років працювала в правоохоронних органах, кримінально-виконавчій службі. Зараз займається антикварною справою, практично все робить сама, навіть розібралася, як робити сайт для просування свого бізнесу в інтернеті.

Нагадаємо, хто битиметься за перемогу в новому сезоні "МастерШеф": танцюрист, тракторист і вчителька. Глядачам пропонують познайомитися з учасниками шоу

Як повідомляв портал "Знай.ua", Полякова вирішила перевиховати Гросу просто на "МайстерШефі": "Хочу задушити...". Блогерка впевнена, що сцени Олі Полякової на будь-якому шоу просто "виривають мозок"

Також "Знай.ua" писав, страва Олі Полякової довела до істерики Надю Мейхер на "МастерШеф. Селебріті": Ектор знайшов багато олії. Оля Полякова вказала Ектору, де йому можна їсти