Відомий український співак Дзідзьо (Михайло Хома), який нещодавно розлучився з дружиною, виконавицею Slavia, активно веде свій аккаунт в соціальній мережі Instagram, де часто показує закулісся особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість взяв участь у зйомках соціального проекту, де зустрівся з головною героїнею другого сезону шоу "Холостячка", популярною співачкою, 35-річною Златою Огнєвіч.

Так, артисти зробили серію спільних знімків, позуючи біля вагончика, а сама Злата грайливо зазначила, що "зустрілася з крутим холостяком". Михайло приміряв білосніжну сорочку-оверсайз, бежевий жилет і завужені штани, в той час, як Огневич з'явилася перед камерою в довгій сукні пісочного кольору і зачіскою з численними дрібними кісками.

Варто відзначити, що прем'єра проекту "Холостячка-2" відбудеться 17 вересня о 19:00 на телеканалі СТБ.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Зустрілася з крутим холостяком))) @dzidzio на зйомках соціального проекту...

Щаслива творити з людьми, близькими по духу!"

Фолловери не пройшли повз: "мої дорогі разом❤️❤️❤️🤗🤗🤗🤗", "Дуже гарні😍 😍 😍", "гарна парочка👍", " 👏 👏 👏 може тільки проекту не дістатьньо???)))) Булоб суперово!!!!))))) ", "Ну, одружуйтеся😂".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Slavia розкрила таємницю, про яку не говорила в шлюбі з Дзідзьо

А ще співачка Slavia з'явилася на людях з красенем після розлучення з Дзідзьо