Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля часто демонструє моменти зі свого особистого життя, присвячуючи підписників в подробиці буднів, не соромлячись реальності, які бачать не всі телеглядачі. Зовсім недавно Оля почала займатися спортом під відкритим небом і на свіжому повітрі, разом з компанією своїх подруг в парку.

Цього разу в Insta Stories співачка заявила, що немає нічого кращого розслабляючого масажу після активних занять спортом. Артистка відвідала студію флоатінга, і як повідомляють на просторах інтернету - це унікальна процедура для зняття стресу і втоми, набуття спокою і впевненості. Під час сеансу вас м'яко качає на невидимих хвилях, обволікаючи почуттям легкості в спеціальній капсулі з водою. Психологи стверджують, що це те саме тим почуттям, які ми відчували ще до народження.

"Старіти поки не збираюся, тому шукаю штуки, які допомагають тримати себе у формі", - написала Оля.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, Оля Цибульська із задоволенням обмацала жіночі груди: "Я просила"

Як повідомляв Знай.uа, кума Дзідзьо Оля Цибульська розмріялася про нове дивне шоу: "Кіцясцячка"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська показала, кого вона мучить вечорами: не сина, і навіть не чоловіка