Українські зірки розповіли про свої вподобання у кулінарії.

Все про улюблену консервацію знаменитостей дізнався "Зірковий шлях".

Відомий співак Олег Винник зізнався журналістам програми, що дуже полюбляє малосольні огірки і однієї ночі з'їв ціле відеречко. Артист поділився лайфхаком, як швидко приготувати цю страву.

Олег Винник, фото: Зірковий шлях

"Мені привезли з Бессарабки відеречко огірків. Я їх з'їв за ніч і вирішив туди підкинути своїх. Підсолив трошки", - розповів співак.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Є серед зірок і ті, хто власноруч робить смачні заготовки на зиму.

Павло Зібров, фото: Зірковий шлях

Народний артист України Павло Зібров має на дачі великий садок. Співак сам вирощує та збирає інгредієнти для консервації.

Дружина Арсена Мірзояна, відома виконавиця Тоня Матвієнко, вже встигла зробити заготовки на зиму, зокрема, заморозила овочі та ягоди.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: Зірковий шлях

Співачка каже, її мама, Ніна Матвієнко, дуже полюбляє взимку компоти.

Нагадаємо, раніше улюбленець "вовчиць" Олег Винник згадав шкільні роки: "День починався з килима директора".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Dzidzio після розлучення зі Slavia зібрався "викупити" друга з-під арешту: "Шукатимуть всі".

Також "Знай.ua" писав, що Оля Полякова вилупилася з кокона і перетворилася на метелика: "Сяду дупцею на квіточку".