Вересень асоціюється у всіх з початком навчання, навіть дорослі в цей період мимоволі згадують свої шкільні роки. Кожен з нас у школі був різний, хтось повністю віддавався навчанню, а хтось бешкетував та створював клопіт вчителям.

Так і серед українських зірок є ті, хто сумлінно навчався та ті, кого мало не щодня викликали до директора, передає "Ранок з Україною".
Ведучий телепрограми "Говорить Україна" на телеканалі Україна Олексій Суханов згадує, що завжди з нетерпінням чекав на 1 вересня, адже хотів побачити улюблену вчительку.

Скрін, Instagram Суханов
Скрін, Instagram Суханов

"Букет зроблений власноруч, йдеш такий собі метр з капелюхом, несеш цей букет, а потім даруєш його вчительці", - з теплотою згадує телеведучий.

А от відома співачка та кума Дзідзьо Оля Цибульська цей день згадує з розчаруванням:

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

"Пам'ятаю, що прийшла на перший дзвінок в п'ятому класі, і за літо у моєї однокласниці ляльки (показує на груди) виросли, а в мене ні. Я дуже засмутилася, я не розуміла чому так несправедливо, тому мама в той же день пішла в магазин та купила мені бюстгальтер з пушапом", - згадує зірка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще
Співак Олег Винник у школі не був таким сумлінним учнем, як Олексій Суханов. Артист згадує, що був бешкетником та ледь не щодня потрапляв до директора.

Олег Винник, фото: Instagram
Олег Винник, фото: Instagram

"Кожен день в мене починався з килима у директора школи, вона мене дуже любила. То я стрибнув з другого поверху, вона проходила і за вухо мене завела на килим. То я з жуйкою був на сцені на 8 березня, був концерт. Уявляєте? 8 березня, в клубі йде концерт де стяги висять, а я з жуйкою", - каже він.

Нагадаємо, що Dzidzio після розлучення зі Slavia зібрався "викупити" друга з-під арешту: "Шукатимуть всі". DZIDZIO оприлюднив перший тизер нової комедії

Раніше Знай писав, що Оля Полякова вилупилася з кокона і перетворилася на метелика: "Сяду дупцею на квіточку". Співачка показала шикарний образ з шоу "Маска"