Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом співачки стежить 2,4 мільйона чоловік.

Телеканал "Україна" і зіркові детективи з минулого сезону - Настя Каменських, Олег Винник, Оля Полякова, Андрій Данилко і Дзідзьо, продовжують розкривати подробиці другого сезону найпопулярнішого і загадкового гіпер-шоу шоу "Маска". У соцмережі Instagram зірки активно діляться фото і відео зі зйомок, а також яскравими образами.

Оля Полякова розмістила інтригуючі короткі ролики, на якому присутні всі зіркові експерти шоу. У кадрі співачка позує в образі метелика з ультра довгими віями, в сукні, що імітує крила, а на голові великий завиток з волосся.

"Бачите, який у мене кокон на голові, з якого я вилупилася і буду сідати спочатку на одну квіточку, а потім на другу. Однією дупцею в одну сторону, а другою на іншу", - сказала Оля і навела камеру на своїх колег.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, Олег Винник поповнив ряди людей у чорному заради безпеки "вовчиць": "Все під контролем"

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Полякова перетворилася на дику хижачку: "Дивіться яка с*ксі матуся"

Також портал Знай.uа писав, що Дзідзьо з Олегом Винником пальчиками змусили фанаток тріпотіти від бажання: "Кращі чоловіки України"