Популярна українська телеведуча та наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь розчулила фанатів світлиною з пухнастим котиком.


Олена-Крістіна Лебідь має багатотисячну армію шанувальників, тому намагається часто тішити їх новими світлинами чи цікавими моментами з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за нею стежить понад 320 тисяч осіб.

Олена-Крістіна Лебідь, фото з instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото з instagram


Цього разу телеведуча опублікувала фото з милим сіреньким котиком. На фото Олена-Крістіна Лебідь позує у гарній червоній кофтинці у білий горошок та джинсах, тримаючи на руках котика.


Що, цікаво, Олена-Крістіна Лебідь вирішила поіронізувати та наче написати зверху думки свого кота: "Зате я знаю, де стоять її кеди".

"П-підступність", - зазначила Олена-Крістіна Лебідь.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Користувачам мережі прийшлося до душі нове фото Олени-Крістіни Лебідь і вони прийнялися залишати для неї десятки коментарів.

"КОТупність", "Вам же не подобаються кішки!", "Поповнення?", "Ой цей виразі обличчя котика і погляд матом просто", "Сара ревнувати не буде?" "Ви прекрасна", "А як же сара", "Попісяти в тапки - затопив сусідів знизу", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь, захищаючи українців від аферистів, нарвалася на несподіване: "Колір болю...". У професії журналістів, особливо тих, хто працює з розслідуваннями, бувають дуже дивні випадки

Як повідомляв Знай.uа, Олена-Крістіна Лебідь показала свою слабкість, Розенко не оцінить: "Твердий Віталік".

Знай.uа писав, Олена-Крістіна Лебідь показала "рольові ігри" з Розенком: "Бойовий ельф".