Популярна українська телеведуча, блогер і благодійниця Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом "Sспит на відкритість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями в своєму Instagram, де за нею стежить 1.5 мільйона чоловік.

Цього разу Маша підняла важливу тему для всіх жінок в Україні, яка піднімається вже не вперше в її соцмережах. Як відомо, в країні список робочих вакансій для жінок набагато коротше, ніж для представників чоловічої статі, не кажучи вже про приватний бізнес. І Маша вирішила розповісти шанувальникам, чому жінок-підприємців "обділяють" саме в цій сфері.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Маша переконана, що причина криється саме в "особливому" ставленні до жінок на таких посадах, адже їх найчастіше, крім роботи, зобов'язує борг до сім'ї та дітей. Також, знаменитість продемонструвала статистику за розмірами заробітної плати чоловіків і жінок.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова "протупила" і зганьбилася перед Машею Єфросиніною: "У цьому вся ти"

Нагадаємо, Маша Єфосініна та Ольга Полякова розкажуть про "інтимний" розіграш своїх чоловіків: у кого не заводився "комбайн"

Як повідомляв Знай.uа, блогер Саша Пустовіт зізналася Ектору Хіменес-Браво, що обдурила Машу Єфросиніну: хотіла показати сімейну ідилію

Також портал Знай.uа писав, що Марія Єфросиніна звернулася до чоловіка після 18 років шлюбу: "Всі камені позаду"