Українська виконавиця MamaRika (Анастасія Кочетова) любить радувати шанувальників всілякими фото і відео з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за її життям стежать понад 440 тисяч чоловік.

Як відомо, в 2020 році Анастасія вийшла заміж за капітана команди КВК "Одеські манси" Сергія Середу, а 2 серпня 2021 року у пари народився довгоочікуваний син, якого вони вирішили назвати на честь батька - Сергієм, і продовжити династію.

Молоді батьки активно ділилися з аудиторією подробицями і важливими моментами протягом першої вагітності. А тепер вже після пологів, шанувальників присвячують в усі деталі і особливості нового батьківського життя, і розповідають про всі труднощі, з якими довелося зіткнутися парі.

Цього разу Анастасія присвятила пост змінам у відносинах з чоловіком, і як зізналася співачка, після народження дитини все перевернулося з ніг на голову. Артистка відверто розповіла про сварки, про брак часу і про інші сімейні моменти, які надламують їх союз. Але, як повідомила Анастасія, у них є дієві методи боротьби з тимчасовими проблемами.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

"Час летить так швидко, тому треба бути тут і зараз, і як би не було адськи важко, кайфувати від всього, шо відбувається, і таки знаходити цю хвилинку для "двох", нехай і вже зовсім інших…"- написала Анастасія.

Нагадаємо, MamaRika познущалася над голодним чоловіком: "Борщу не буде"

Як повідомляв Знай.uа, MamaRika перетворилася на "авторитетну" мамку з чорною коляскою: "Одного разу в Одесі"

Також портал Знай.uа писав, що чоловік MamaRika Сергій Середа розповів про нелегку вагітність дружини: "Була купа проблем"