Популярний український співак Михайло Хома, більш відомий як Дзідзьо взявся за зйомки комедійної стрічки "Де гроші". За сюжетом піаніст-авантюрист Міша, щоб знайти гроші на визволення друга з-під арешту, влаштовується працювати до старої власниці таємничого будинку-квесту. Але він не знає, що всі в цьому будинку шукають гроші.

До зйомок цієї стрічки Дзідзьо вдалося долучити найпопулярніших українських зірок. Серед акторів фільму багато зірок театру, кіно й шоу-бізнесу: Ада Роговцева, Ахтем Сеітаблаєв, Володимир Остапчук, Володимир Задніпровський, Євген Сморигін, Наталя Холоденко, Діма Варварук та інші. Кожного з акторів до зйомок фільму Михайло Хома запрошував особисто, про це розповіли у програмі "Зірковий шлях" на телеканалі Україна.

Дзідзьо, instagram.com/dzidzio/
Дзідзьо, instagram.com/dzidzio/

Головна роль дісталася легендарній акторці Аді Роговцевій, яку Дзідзьо шанобливо називає "Королева". Зірка зізналася, що дуже зраділа пропозиції Михайла Хоми.

Зйомки комедії "Де гроші", скріншот з відео
Зйомки комедії "Де гроші", скріншот з відео

" У мене був чудовий, чудовий червень у житті, який я провела в роботі з цією групою і з Михайлом. У 84 роки, коли пропонують велику роль думати може тільки ідіотка. Я не ідіотка. Тут рідні люди, ми ж робимо одну роботу і всі дуже націлені на те, щоб було добре, комфортно. Мені дуже приємно, що я втрапила в цю історію", - зізналася Ада Роговцева.

Зіркова психологиня Наталя Холоденко також долучилася до зйомок стрічки "Де гроші". Хоча вона отримала невеличку роль, тішиться, що побувала на знімальному майданчику.

"Сьогодні побачу Ахтема Сеітаблаєва, це для мене якийсь просто щасливий день. 20 секунд в кадрі, а в результаті ми дві години знімали, і ще годину готувалися. От настільки кадр дорого коштує", - каже Наталя Холоденко.

Режисер Ахтем Сеітаблаєв зіграє у вже звичній для себе ролі лікаря. Він зізнався, що у дитинстві мріяв стати лікарем, однак вже згодом він надав перевагу акторству.

Зйомки комедії "Де гроші", скріншот з відео
Зйомки комедії "Де гроші", скріншот з відео

"Мені було дуже приємно коли він подзвонив і запропонував роль", - каже актор.

Нагадаємо, що холостячка Злата Огнєвіч потонула в обіймах розлученого Дзідзьо: "Ну, одружуйтеся". Злата Огнєвіч поділилася яскравими знімками з Дзідзьо

Раніше Знай писав, що Дзідзьо відсвяткував 12-річчя своєї "дитини" після розлучення зі Slavia: "Дякую долі". Гурт DZIDZIO святкує 12 день народження

Також Знай повідомляв, що Дзідзьо показав, хто був з ним 12 років, попри дружину Slavia: "Мої вітання". Дзідзьо поділився з шанувальниками радісними новинами