Відомий український телеведучий Слава Дьомін частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 110 тисяч чоловік.

Зараз він поділився ніжним знімком з сином на руках. Він розповів про те, що головною для нього цінністю виступає саме спілкування з дитиною. Бо ми, за його словами, часто можемо забути в цьому божевільному світі про найважливіше.

Слава Дьомін, фото: Instagram
Слава Дьомін, фото: Instagram

"I як же потрібно вибудовувати баланс🔥 наприклад, я завжди вибудовую свій графік так, щоб знаходити час на спілкування з сином 👨 👦 А ще у нас є традиція. Щовечора ми базікаємо. Якщо Владик у мами, то ми зідзвонюємося. І це важливіше всяких інших справ. Син - мій найкращий друг💚", - пише Слава Дьомін.

Вони постали на причалі, на тлі безмежного моря і масштабного міста.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Скрін, Instagram Дьомін
Скрін, Instagram Дьомін

"Слава хороший батько, більшість дітей тільки можуть мріяти про таке прекрасне батька", "Все вірно, Слава👏😍 в дітей потрібно "вкладати" і чути їх. Чоловіче плече дуже важливо😉", "Ууу, Манюня❤️", "🔥", "👏", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, юна красуня Анна Трінчер навчила Славу Дьоміна робити це на ногах: "По губах..."

Як повідомляв "Знай.ua", улюбленець Тіни Кароль Слава Дьомін зізнався, що сильно пошарпав нерви вчителям у школі: "Хотіли відрахувати"

Знай.ua писав, Слава Дьомін показав, чим розважав сина в Дубаї на висоті 44-го поверху: "Діти можуть літати"