Відома російська співачка, актриса, а також донька Алли Пугачової Крістіна Орбакайте частенько радує своїх шанувальників новими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,2 мільйонів людей.

Цього разу артистка привітала Максима Галкіна з ювілеєм і опублікувала його пародійне відео, де він перевтілився в Володимира Жириновського. Відомо, що сьогодні, 18 червня, коміку і чоловікові Алли Пугачової виповнилося 45 років.

"З Днем Народження @maxgalkinru 🎂дорогий, Макс! Ти можеш перевтілитися і розсмішити весь світ і жінку, яка співає! Нехай все буде краще за всіх! ❤️🕊♊️",- привітала Галкіна Орбакайте.

"Молодець, доню. Молодець. Дуже патріотично у тебе айфон, Е-Е-Е, весь матрьошками обклеїла, молодець. Відчувається - патріотка",- каже шоумен на відео.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Варто відзначити, що у Галкіна правдоподібно вийшло спародіювати скандального російського політика.

"Ой, насмішив 👏", " Днем Народження 🥳 щастя, міцного здоров'я і здійснення всіх бажань ✨", " 😂 😂 😂 класно!!!", "Айфон матрьошками обклеїла 😂 😂 😂 😂 😂 приголомшливе почуття гумору!", "Талантище!", "Ржу😂 😂яка талановита і класна у вас сім'я))))", - коментували шанувальники.

Нагадаємо, раніше Максим Галкін розважився на святі дочки Пугачової, поки Примадонни не було поруч: "останнім часом..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дочка Пугачової Крістіна Орбакайте похвалилася своїм чоловіком: "Ідеальна пара"

Також «Знай.иа " писав, що Максим Галкін показав, як почувається після роботи без вихідних- " Бідний хлопчик"