Відома українська гімнастка, олімпійська чемпіонка і щаслива багатодітна мама Лілія Подкопаєва привітала своїх шанувальників з днем фізкультурника.

Лілія Подкопаєва має багато шанувальників, тому вона намагається часто тішити їх новими фотографіями або ж цікавими подробицями з особистого і професійного життя в своєму Instagram, де за нею стежити більше 110 тисяч чоловік.

Лілія Подкопаєва, фото з instagram
Лілія Подкопаєва, фото з instagram

Цього разу олімпійська чемпіонка опублікувала нове фото на якому позує, тримаючи в руках свої медалі. Також спортсменка привітала всіх українців з Днем фізкультурника і побажала всім гарної фізичної форми.

"Бажаю відмінної фізичної форми, постійної бадьорості духу, невтомного прагнення до успіху, веселої зарядки і величезного заряду позитиву! Бажаю передавати фізкульт-привіти близьким і тішити їх добрими посмішками. Бажаю вірити в себе і мчати до своєї мрії з рекордною швидкістю", — зазначила Лілія Подкопаєва.

Користувачам мережі припало до душі нове фото спортсменки, і вони почали залишати для неї десятки компліментом в коментарях.

"І тебе зі святом красуня ❤️", "Наша гордість", " Лілі, зі святом!❤️ Ви - найкращий супермотиватор😍😍😍😍😍❤️🙌❤️", "красуня😍 😍 😍 😍", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадавши, що кума Ані Лорак Лілія Подкопаєва показала улюбленого бороданя: батьки вирвалися на волю. Знаменитість вирішила прогулятися з чоловіком Хрещатиком

Раніше Знай писав, чте нестаріюча Лілія Подкопаєва з "Україна має талант" отримала крик про допомогу з дитячого будинку: не випадковий знак. Суддя "Україна має талант" Лілія Подкопаєва поділилася особистими спогадами

Також Знай писав, "Україна має талант": Лілія Подкопаєва сяде в суддівське крісло поруч з Притулою, Мішиною і Котом. Прем'єра шоу відбудеться восени