Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 3,7 мільйонів чоловік.

24 серпня 2021 року зняли Перший випуск нового, 11 сезону телешоу "Хто зверху?" з Сергієм Притулою і Лесею в головних ролях. Четвертий епізод вийде на екранах 16 числа. А поки пропонуємо ознайомитися з фрагментом другого випуску, де Нікітюк намагалася бути серйозною — але не вийшло.

Леся Нікітюк, кадр з відео
Леся Нікітюк, кадр з відео

"Бачите ці кульки? У хлопців будуть сині кульки, у дівчат рожеві кульки. А ось така конструкція, це практично хрестики-нулики, тільки в 3D. по черзі, кожна команда буде виставляти свої кульки. Завдання: скласти кульки в ряд", - пояснює Сергій Притула для глядачів.

В цей час Леся Нікітюк знаходиться позаду, але під кінець потрапляє в камеру, коли кульками натирає свою попу.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Мені здається, нерозумно прибирати найцікавіший конкурс цього шоу, де вони вгадували "Хто я", "Леся в шикарній формі, виглядає феєрично, але цей костюм - абсолютно недоречний. Виглядає так, ніби не туди прийшла", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Леся Нікітюк допустила лисого до свого малятка - копія Євгена Кошового: "Заздрити"

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк замріялася про вікінгів - справжня скандинавка: "Кейт Винник кусає лікті"

Знай.ua писав, Леся Нікітюк побилася з п'яною фанаткою на концерті: "Пішла геть звідси, тварь"