Принц Гаррі після кількох гучних скандалів, пов'язаних з ним і його дружиною Меган Маркл, обіцяє нову сенсацію. Молодший син леді Діани взявся за мемуари, в яких обіцяє розповісти «з перших вуст про своє життя». Про це пише видання Radar.

Щоб підігріти інтерес до майбутньої книги, принц Гаррі натякнув, що розкриє в ній секрети Британського королівського двору, зокрема, про генетичний зв'язок його і принца Чарльза.

Вже давно ходять чутки про те, хто справжній батько Гаррі - адже молодший принц більше схожий на коханця Діани майора Джеймса Хьюітта, ніж на її законного чоловіка Чарльза.

Скрін, Radar
Скрін, Radar

"Батько Гаррі-буквально початок його історії. Він знає про суперечки про те, хто його батько, які ведуться з моменту його народження. Ця тема не буде залишена без уваги в його мемуарах", - повідомляють джерела Radar.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чутки про спірне батьківство ніколи раніше не обговорювалися старшим членом Королівської сім'ї; однак Гаррі і Меган Маркл більше слідують традиціям і не грають за сімейними правилами.

"Навіть принц не отримає 15 мільйонів доларів, якщо він не готовий розповісти все», - говорить один з провідних видавців.

«Боялися, що Гаррі і Меган вже безкоштовно передали Опрі всі пікантні сімейні плітки. Але тепер я чую, що інтерв'ю Опри було лише верхівкою айсберга. Гаррі збирається все розкрити. Після виходу книги віндзорських секретів не буде. У минулому Гаррі ніколи не торкався теми свого батька, але в минулому Гаррі ніколи не писав відверту книгу. Все змінилося", - додає Інсайдер.

Скрін, Radar
Скрін, Radar

Сам "підозрюваний" Хьюітт заперечує, що є справжнім батьком принца – адже на момент офіційної його зустрічі з Діаною Гаррі був уже дворічним.

"За загальним визнанням, його руде волосся схоже на моє, і люди кажуть, що ми схожі. Я ніколи не заохочував ці порівняння, і, хоча я був з Діаною довгий час, я повинен заявити раз і назавжди, що я не батько Гаррі», - наполягав Хьюітт.

У королівській родині вже готують реакцію на майбутні одкровення Гаррі.

Нагадавши, батько Меган Маркл заявив, що його дочка "роками брехала" світу: змінилася після зустрічі з принцом Гаррі. Томас Маркл дав нове інтерв'ю про свою дочку

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Принцеса Діана "ожила" на своє 60-річчя: кадри, які викликають сльози. 1 липня Принцеса Діана відзначила б своє 60-річчя

Також " Знай.ІА" іменинник принц Вільям накинувся на Меган Маркл зі звинуваченнями: "відчуваю себе скривдженим і відданим". Принц Вільям вважає, що Маркл "підриває принципи монархії"