У березні 2021 року принц Гаррі і його дружина Меган Маркл вперше дали інтерв'ю після того, як вони відмовилися від своїх обов'язків, титулів і королівської сім'ї.

Колишні герцоги Сассекські поділилися з Опрою Вінфрі скандальними подробицями їх життя у Великобританії, в тому числі і про те, як Меган думала про самогубство після весілля з Гаррі, а в палаці хвилювалися за колір шкіри їх первістка Арчі.

Маркл розповіла, що її сину відмовилися давати титул, тому особистої охорони у нього теж не буде. До того ж, деякі члени королівської сім'ї, імена яких вона змовчала, давали расистські коментарі щодо того, з яким кольором шкіри народиться син у мулатки Меган і білошкірого Гаррі.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: GettyImages
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: GettyImages

Це інтерв'ю викликало великий резонанс у суспільства і досі обговорюється в мережі. Так, нещодавно з'явилася цікава інформація від експерта з рухів тіла, який повністю розібрав двогодинну бесіду королівської пари з Опрою Вінфрі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

Зазначається, що Гаррі говорив про королеву Єлизавету II і брата Вільяма з великою теплотою і любов'ю. Однак, коли мова зайшла про батька Чарльза, тіло і міміка принца нібито показали гнів і велику образу, передає Telegram-канал "Тільки нікому".

Висновок експерта з рухів тіла може вказувати на те, що принц Чарльз має пряме відношення до расистських висловлювань про дитину сина і невістки.

Нагадаємо, вагітну Меган Маркл засікли самотню на прогулянці: купа рюкзаків і дитина на руках.

Як повідомляв портал Знай.uа, принцу Гаррі не вдалося налагодити стосунки з батьком і братом після похорону.

Також портал Знай.uа писав, як у Великобританії пройшли похорони принца Філіпа: члени королівської сім'ї порушили традиції заради Гаррі.