Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, знову порадувала своїх відданих шанувальників своєю фотографією в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

На знімку Каменських в простій чорній сукні на тонких бретелях, з легкою укладанням і незначним макіяжем – Анастасія підкреслила тільки губи.

Замість підпису вона супроводила знімок єдиним ЕМОДЖІ-сердечком.

"Красуня!", "Чудова Анастасія Каменських!",- захоплюються співачкою її фанати.

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Однак багато хто звернув увагу на той факт, що знімки зовсім не свіжі – на думку спостережливих шанувальників Каменських, ці фото були зроблені ще в січні цього року.

"Ммм, січневі фотки під'їхали... Я так сумувала!!!", "Не минуло й року. Б'є рекорди", - пишуть вони під знімками.

Інші навіть впізнали місцевість, де був зроблений знімок.

"Дізнаюся до болю знайомі вулички Адлера", - зазначають українці. Додамо, що Адлер – це один з районів Сочі, курортного міста в Росії.

Нагадавши, Потап згадав свою кар'єру фізрука в Київській школі: Міцний горішок на матах

Як повідомляв Знай.uа, нафарбований Потап у жіночій перуці вразив Настю Каменських: серйозна робота

Також портал Знай.uа писав, що Євген Кошовий "змусив" Потапа змінити образ брутального репера на фатальну блондинку: "У джазі тільки лисі"