Відома українська співачка Тіна Кароль частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік.

Зовсім недавно, 10 вересня 2021 року, виконавиця виступала з концертом в Житомирі, після якого фанати подарували їй шикарне і дуже миле колечко, а також багато інших подарунків. Їй сподобалося прикраса, тому Тіна відразу ж одягла його і потім зіткнулася з невеликою труднощами, коли не змогла його зняти.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Ще в серпні, 20 числа, вийшов новий альбом Тіни Кароль під назвою "Молода кров" з композиціями, записаними за участю молодих виконавців. Там є і спільний трек "Зірочка" з гуртом "KAZKA" та її солісткою Олександрою зарицькою.

"Цю пісню написав Ципердюк, пан Дмитро. Співала Саша Гербей. І вона звучала в 98 - му році в моєму місті, як найпопулярніша пісня, в Івано-Франківську. І я, потім минув час, накопичила грошей і викупила трек, тому що я вірю в нього. Вірила в нього ще з 98 - го року", - заявила Тіна Кароль в інтерв'ю на камеру.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Трохи незвично чути обох в такому форматі, Приспів вже наспівую", "Дуже красиво і ніжно. Все ж українська мова - найбільш мелодійна, а в поєднанні з сильними голосами і чудовою музикою з посиланням на етнос-дуже класно!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль нарешті одягла кільце на безіменний палець, але "винуватець" не Дан Балан: "А все, не знімається"

Як повідомляв "Знай.ua", Дан Балан з дитиною на руках зворушив копією Тіни Кароль: "Такі добрі очі"

Знай.ua писав, Тіна Кароль захотіла близькості, але не з Даном Баланом: "Тільки без обману"