Відома українська артистка, гумористка, резидентка творчого об'єднання "Дизель Студіо" Вікторія Булітко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч осіб.

А зараз знаменитість спробувала спростувати всіма відомий міф, ніби жіночої дружби просто не існує, хоча протягом тривалого часу сама була прихильником цієї теорії.

Скрін, Instagram Булітко
Скрін, Instagram Булітко

"Поняття жіночої дружби знайшло для мене сенс не так вже давно – перед "Дизелем"🧡, а в останні роки мого служіння в Театрі на Подолі. До цього я рідко бувала на жіночих посиденьках, дівич-вечорах. З дитинства більше спілкувалася з чоловіками, тусила з братом. Ясна річ, що братові доводилося скрізь тягати мене з собою в хлоп'ячі компанії", - пише Вікторія Булітко.

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

А потім додала, що згодом все ж з'явилися посиденьки з дівчатками. Гумористка отримувала величезне задоволення від обміну жіночою енергією, що вкрай важливо, а ще цікаво — дівчатка в компанії були різних професій.

Зараз у Вікторії є подруги - їх не сильно багато, але вони є і, за словами, Булітко, вони прекрасні; їм можна довіряти. А тепер і її мама увійшла до лав кращих, справжніх подруг. І тепер все в їх спілкуванні по-іншому.

Нагадаємо, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" заспівала дуетом зі своєю кицькою: "Скоро заговорить"

Як повідомляв "Знай.ua", Вікторія Булітко, Євген Сморигін, Єгор Крутоголов та інші зірки Дизель Студіо поділилися шкільними фото - не змінилися

Знай.ua писав, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" маленьким ротиком довела, що немає межі досконалості: "Який халатик..."