Популярна українська хореограф і танцівниця, переможниця шоу "Танці з зірками 2018", партнерами якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, Ілона Гвоздьова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 300 тисяч осіб.

А зараз дівчина разом з подругою, будучи на пляжі в одних лише купальниках, вирішили повторити забавну сцену, акцент якої поставлений на розмірі грудей. Виклала його Ілона в TikTok, раніше подібним займалася Анна Трінчер і Даша Астаф'єва.

Ілона Гвоздьова, instagram.com/ilonagvozdeva/
Ілона Гвоздьова, instagram.com/ilonagvozdeva/

"Яка у тебе с*січка - маленька, маленька", - говорить голос малюка за кадром.

У цей момент Ілона Гвоздьова з сумом у погляді дивиться на великі груди подруги, поки та, посміхаючись, проводить пальцями по маленьких грудей Ілони Гвоздьової, повторюючи фразу малятка з аудіо-доріжки.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ілона Гвоздьова, фото з Instagram
Ілона Гвоздьова, фото з Instagram

"Та у Другій не така вже й велика", "Я так розумію до операції у вас така ж була", "Як я вас розумію", "До чого це?", "Зате не обвисне і своя рідненька маленька", "Зате своя! У мене маленька і не хочу велику, не в цьому проблема багатьох жінок, а в голові", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Анна Трінчер задивилася на груди Даші Астаф'євої, поки та рухає язичком: "Мужику не дуже"

Як повідомляв "Знай.ua", Ілона Гвоздьова жорстко розкритикувала перший випуск "Танців з зірками": "Не згадали про Чапкіса"

Знай.ua писав, легенда "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова показала сталеві м'язи, як у Дуейна Джонсона: "Повториш?"