Актор Артур Логай опублікувала пристрасне фото з хореографом Анною Кареліною. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Так 5 вересня розпочався п'ятий сезон. Головні судді-хореографи Влада Яма та Максима Чмерковський, саме вони обиратимуть найкращого зіркового танцюриста цього року. Ведучим цього шоу є Юрій Горбунов.

Цього року організатори внесли чимало змін і запросили улюблених зірок українців, які боротимуться за звання кращої танцювальної пари сезону.

Український актор, який відомий глядачам за роллю Андрія в серіалі "Моя улюблена Страшко", виступає в компанії Анни Кареліни. Періодично він публікує фотографії з шоу.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

11 вересня Логай опублікував спільну фотографію. Дівчина в прозорій сукні притулилася до чоловіка. Пара посміхається, а Кареліна висовує язик.

Завтра! Вже завтра ми з @karelina.ann_ _ знову вийдемо на паркет і будемо горіти, щоб торкнутися кожного ❤️🔥 але... на жаль, вже на другому ефірі одна з пар покине неймовірне шоу @tanci1plus1, тому ми дуже сподіваємося на вашу підтримку і ваші голоси за нас 🙏 🏻 12.09 о 21.00 на @1plus1_ua .Ми будемо танцювати серцем
, - повідомив він.

Нагадаємо, що Артур Логай не упустив можливості "прилаштуватися" ззаду до Анни Кареліної на шоу "Танці з зірками": "така запальничка".

Раніше писав Знай, що учасниця "Танців з зірками" Ольга Харлан приміряла ту саму "маленьке чорне плаття" має бути в гардеробі кожної леді. Ольга Харлан в чорному показала, що таке справжня ніжність

Також Знай писав, що Melovin натякнув на стосунки з партнеркою по "танцям з зірками" Лізою Русин.