Новий сезон легендарного шоу "Танці з зірками" успішно стартував на каналі 1+1. Цього року організатори внесли чимало змін і запросили улюблених зірок українців, які боротимуться за звання кращої танцювальної пари сезону.

На офіційній сторінці шоу в соцмережі Instagram розмістили декілька фрагментів з першого випуску, щоб глядачі могли ще раз насолодитися дивовижними танцями зірок і проголосувати за кращу пару в коментарях.

Як відомо, танцем у стилі фокстрот аудиторію порадували Олег Фагот і Катерина Трішина, під улюблену багатьма пісню "Кішка" гурту "Океан Ельзи".

Фагот і Трішина, скріншот з відео

Легенда української сцени Євгенія Власова в парі з Максом Леоновим вийшла на паркет з квікстепом. Зірки станцювали під романтичну баладу Something Stupid у виконанні Robbie Williams&Nicole Kidman.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Власова і Леонов, скріншот з відео

Актор відомих українських серіалів Артур Логай і на шоу вирішив вразити глядачів образом ловеласа, а компанію в спокусливому танці стилю кан-кан йому склала колега Анна Кареліна.

Логай і Кареліна, скріншот з відео

"Учасники нового сезону шоу "Танці з зірками" дивували зовсім різними номерами! Але який же це був крутий ефір!" - написали в публікації.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, що "Танці з зірками" показали на паркеті не все: що "творили" за лаштунками Фагот, Джамала, Melovin, Власова

Як повідомляв Знай.uа, Олена Шоптенко ледь не заплакала на "Танці з зірками": чоловік проти

Також портал Знай.uа писав, що Тіну Кароль оплакують шанувальники після заміни на "Танцях з зірками": "Йде епоха"