На сторінці в соціальній мережі Instagram відомої 39-річної співачки Віри Брежнєвої, яка, незважаючи на українське походження, живе і працює в Росії, з'явилася нова публікація.

Цього разу вона показала, як відпочиває в аеропорту, сидячи прямо на підлозі.

"Все-таки Instagram - найбільша ілюзія. Тому що будь-яку дію можна показати красиво, навіть коли ти погано себе почуваєш, працюєш з ранку до вечора з ранніми підйомами, наїждженими кілометрами, від втоми просто готовий перепочити, посидівши на підлозі, але фоточка все одно вийшла красива. Рейд по виставці, постачальникам, фабрикам закінчений-всім шанувальникам @verabeauty.official залишилося набратися терпіння, тому що ми вас любимо і створюємо для вас все найкраще!» ,- написала Брежнєва, додавши, що скоро варто очікувати запуску ще однієї новинки.

Скрін, Instagram Брежнєва
Скрін, Instagram Брежнєва

«Wow, amazing shot! Blessings to your journey (Ух ти, приголомшливий знімок! Благословення твоєму подорожі»", "Але краще в Болоньї на червоній підлозі, ніж в офісі на стільці не втомлена. З'їжте за мене італійського Жделатто», - просять фанати.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Прочитала перепочити. Думаю, відмінне яке слово, філологічний гумор, так би мовити. Потім зрозуміла що перепочити. Здається, мені у відпустку пора", "ілюзія. Успішний успіх, порівняння себе з кимось. Потрібно вміти включати внутрішній фільтр і блокувати такі думки», - пишуть шанувальники в коментарях до повідомлення.

Нагадаємо, найкращі образи на Ukrainian Fashion Week: від суворої Віри Брежнєвої до сонячної Наталії Могилевської

Як повідомляв " Знай.ua", Віра Брежнєва "вижила" Еріку Герцег з Віагри: ревнувала до Костянтина Меладзе

Знай.ua писав, Віра Брежнєва скинула нижню білизну перед камерою: Костянтин Меладзе не схвалить