Зовсім скоро на телеканалі "Україна" стартує новий сезон гіпершоу "Маска", і глядачам почали розкривати перших персонажів. Який костюм виявився найважчим.

Канал "Україна" продовжує роботу над другим сезоном грандіозного шоу "Маска". Сьогодні стало відомо, що одним з наймасштабніших героїв проекту став міфічний Грифон. Художниця по костюмах Леся Патока розповіла, в чому його особливості і з якими труднощами зіткнулися майстри створюючи маску.

Художниця по костюмах Леся Патока каже, що Грифон був одним з перших персонажів, розробка якого почалася для другого сезону. На нього пішло багато часу, сил, а також нервів, але, за підсумком результат того вартий.

На розробку крил пішло приблизно півтора місяці, так як кожне пір'їнка вирізалася, фарбувалася і тонувалася вручну.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Масштаби Грифона також вражають, адже зростання його склав 2,6 метрів, розмах крил близько трьох, а сама стопа 90 сантиметрів.

"Маску ми зробили в бронзовому кольорі, з вкрапленнями бірюзи, адже це міфологічна істота, у якого нижня частина – від лева, а верхня – від яструба, – розповідає художниця по костюмах шоу "Маска" Леся Патока. - Багато елементів костюма їхали до нас з Азії, наприклад, унікальна бронзова шкіра, яку ми не змогли знайти в Україні, і різні золоті деталі. Також ми хотіли замовити скарабеїв, але вони виявилися занадто маленького розміру, тому нам довелося ліпити їх власноруч зі спеціальної глини і фарбувати. Далі ці елементи прикрасили руно і руки маски".

Грифон, фото: Україна
Грифон, фото: Україна

Особливістю героя також стануть його ноги, оригінальна мускулатура яких була створена майстрами вручну. Також, даний костюм буде найскладніше надягати, адже у нього є 12 елементів одягу. При цьому потрібна правильна черговість, інакше нічого не вийде.

Нагадаємо, Настя Каменських виставила пишні груди і без сорому покрутила задом і все це зовсім не для Потапа.

Як повідомляє портал Знай.ua Полякова з дочками скотилася з гори в кущі

Також, Володимир Остапчук відрив секрети другого сезону "Маски": шоу буде ще більш несподіваним.