Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ, демонструючи моменти особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила ніжний кадр, показавши, як почався її понеділок і примірявши стильний образ для теплих осінніх днів.

Так, артистка з'явилася перед камерою в джинсових міні-шортах чорного кольору, білосніжній футболці з золотим принтом-написом, а також коричневому жакеті-оверсайз, доповнивши вбрання масивними аксесуарами: сережками-кільцями і каблучкою.

Зірка грайливо поправляла волосся і дивилася вдалину, зазначивши, що такі понеділки - ідеальні для нових починань. Виконавиця запропонувала шанувальникам втілювати свої плани, пробувати нове і навіть починати життя з чистого аркуша.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Доброго ранку, chérie 🥰

Такі солодкі понеділки, як сьогодні, – ідеальні, щоб почати втілювати в життя свої плани, пробувати нове і починати щось з чистого аркуша ☺ ️

Ставте ♥️ якщо ви в справі"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Красуня! Піджак шикарний...)))) 👏 ", "Якась розпуста", " 🔥 🔥 🔥 такій прекрасній дівчині успіхів у втіленні планів!!👏 😍 ❤ ️ ❤ ️ ", "Настя крутишка🔥 😍".