Українська виконавиця MamaRika (Анастасія Кочетова) любить радувати шанувальників всілякими фото і відео з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 440 тисяч чоловік.

Як відомо, в 2020 році Анастасія вийшла заміж за капітана команди КВК "Одеські манси" Сергія Середу, а 2 серпня 2021 року у пари народився довгоочікуваний син, якого вони вирішили назвати на честь батька - Сергієм, і продовжити династію.

MamaRika з чоловіком, фото з Instagram
MamaRika з чоловіком, фото з Instagram

Молоді батьки активно ділилися з аудиторією подробицями і важливими моментами протягом першої вагітності. А тепер вже після пологів, шанувальників присвячують в усі деталі і особливості нового батьківського життя, і розповідають про всі труднощі, з якими довелося зіткнутися парі.

Цього разу Анастасія показала, як встигло змінитися її тіло за 1,5 місяці після пологів. Варто зазначити, що по артистці і не скажеш, що вона народжувала - її фігура у відмінній формі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також, співачка поспішила поділитися своєю маленькою радістю - лікарі дозволили їй плавати в басейні і займатися спортом. Як зізналася молода мама, їй ще є до чого прагнути, але вона впевнено йде до ідеальних параметрів.

"По-чєсноку, кілька зайвих кг ще гуляють, а точніше цілих 4 🙈 Але на даний момент я собою задоволена, далі- більше ✊" - написала Анастасія.

Нагадаємо, MamaRika поскаржилася на скандали з чоловіком після народження сина: "Взяти назад своє прізвище"

Як повідомляв Знай.uа, MamaRika познущалася над голодним чоловіком: "Борщу не буде"

Також портал Знай.uа писав, що MamaRika перетворилася на "авторитетну" мамку з чорною коляскою: "Одного разу в Одесі"