Стало відомо про те, що всесвітньо відома співачка Брітні Спірс після тривалого контролю батьком стане щаслива. Бойфренд дівчини зробив їй пропозицію.

Нові пости вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, доступ до яких вона відновила лише нещодавно. Регулярно вона почала ділитися різними роликами і фотографіями, які іноді злегка відверті.

Цього разу вона поділилася знімком свого нареченого в незвичайній позі. Це кадр з фотосесії для популярного в Сполучених Штатах Америки видання. Сем Асгарі летить в повітрі, прямо як супермен, і дивиться серйозним поглядом на камеру.

"Неможливо навіть передати словами, наскільки я шокована 💍 ... очікування безумовно коштувало ... так, світ ... цей красивий чоловік на цій картинці мій!!! Я така щаслива, це безумство🌹 🌹 🌹!!!!" - ділиться Брітні Спірс емоціями після пропозиції руки і серця.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Незадовго до цього вона опублікувала ролик з коханим, де продемонструвала обручку на пальці з величезним каменем.

Зустрічаються вони вже п'ять років, і можливо, пропозиція була б набагато раніше, якби не опікунство батька Брітні над нею. Він їй заборонив виходити заміж і заводити дітей.

У серпні він відмовився від опікунства, а це означає, що зовсім скоро жінка знову стане вільною.

Вона була одружена двічі, і перший шлюб тривав всього 55 годин. Від другого шлюбу, який тривав вже 2 роки, у співачки двоє дітей.

Нагадаємо, "рабство" Брітні Спірс зайшло ще далі, співачка перейшла на образи

Як повідомляв Знай.ua, бойфренд Брітні Спірс змусив співачку судитися з батьком за мільйони, зароблені "в рабстві"

Знай.ua писав, Брітні Спірс отримала підтримку від подруги з минулого