Український голкіпер Георгій Бущан, який став одним з кращих воротарів на Чемпіонаті Європи 2020, дав відверте інтерв'ю, в якому розповів про важливі речі.

Розмова вийшла на YouTube-каналі футбольного коментатора Віктора Вацка. Півтори години вони розмовляли зі спортсменом на різні теми, які в основному стосувалися футболу.

Спочатку Георгій Бущан поділився своєю думкою стосовно головного тренера киян Мірчі Луческу. Голкіпер зазначив, що він надавав упевненість, яку відчувала вся команда. Коли його призначили, то всі були в шоці, і не вірили до моменту, поки не побачили його на базі у формі української збірної.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Він змінив ментальність, підготовку до матчів і відповідальність на футбольному полі. Не вірили взагалі в призначення Луческу. У день, коли його повинні були уявити, з пацанами типу: "Хто - небудь його бачив?". Ніхто не бачив. Сидорчук, напевно, перший з ним познайомився. Я не вірив, чесно" - розповідає чоловік.

Далі прозвучало більш інтимне питання. 55 днів щодня футболісти проводили разом. Чоловічий колектив, і нікого більше. Весь цей час, відповідно, чоловіки без сексу.

"Ну, як. Я ж уже сказав. Інтернет працює, VPN включив. WiFi хороший" - каже Георгій Бущан, натякаючи на самозадоволення.

Також, відповів він стосовно сексу перед матчами і після. Добре це чи погано.

Воротар зазначив, що тут індивідуально, і залежить від самого спортсмена. Хтось утримується, а комусь це необхідно.

Після чемпіонату Європи чоловік став секс-символом, і ведучий запитав стосовно цікавих пропозицій в соціальних мережах, і Георгій Бущан згадав кумедну ситуацію.

"Одного разу в дірект прислали Ді*пік". При цьому, отримала цю фотографію половина команди.

І ще одне питання стосувалося безбідної старості. Скільки необхідно грошей чоловікові для цього.

"Мені багато не треба, мені головне, щоб вистачало. У мене є розуміння цифри, яку я хотів би. Є цифра, але, я звичайно ж її озвучувати не буду" - підсумував чоловік.

Раніше повідомляли, одноклубник Кріштіано Роналду зізнався, навіщо володар Золотого м'яча маніакально працює в залі

Як повідомляв Знай.ua, Україна втратила найсильнішого гравця перед матчем проти Швеції в 1/8 Євро-2020: відправили назад до Києва.

Знай.uа писав, найсмішнішого коментатора Віктора Вацко "взяла в полон" маленька собачка