На сторінці в соціальній мережі Instagram популярної української телеведучої Лілії Ребрик, яка виховує двох донечок, з’явився новий допис.

Вона зазначила, що у неї часто цікавляться – як їй вдається стільки всього встигати?

«Мене часто питають: «Як ви все встигаєте?». А хто сказав, що я встигаю? Якби ви знали, як багато всього я не встигаю!!!», - зізнається зірка телебачення.

Скрін, Instagram Ребрик
Скрін, Instagram Ребрик

«Але знаєте, що я помітила? Чим більше ти робиш - тим більше в тебе з’являється часу! Таке враження, що всесвіт звільняє простір для твоїх задач. І навпаки, якщо ти починаєш жалітися на втому, на нудьгу, Всесвіт також може тобі підкинути можливість відпочити… але навряд чи позитивну! І тоді ти завиєш інакше… Тому моє правило: цінувати те, що маю!!! Такі прості, банальні, але такі потрібні і важливі слова…», - похвалилася Ребрик своїми навичками тайм-менеджменту.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Скрін, Instagram Ребрик
Скрін, Instagram Ребрик

Вона додала, що сьогодні в неї крайній день в проекті «Разница в возрасте», а ввечері вона буде у виставі у Freedom hall.

У коментарях Лілію усіляко підтримують та підбадьорюють.

«А ще вітаємо Вас з крайнім знімальним днем в серіалі. чекаємо з нетерпінням серіалу на екранах телевізора!», «Вміння гармонійно поєднувати сім‘ю, бізнес, захоплення. Принаймні, я так це бачу і хочу у це вірити», - пише дехто.

Скрін, Instagram Ребрик
Скрін, Instagram Ребрик

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик приміряла образ української Мерилін Монро: "Красива і незламна".

Як повідомляв портал "Знай.ua, Лілія Ребрик "ліпить" зі своєї доньки Барбі: "Дика сімейка".

Також "Знай.ua" писав, що Лілія Ребрик виставила шикарні груди і посміялася над забобонами: "Притиснула п'ятницю 13-е".