Відома українська спортсменка, чемпіонка Олімпійських ігор 1996 року в Атланті, багатодітна мама Лілія Подкопаєва, яка тепер живе і працює в США, сильно обрадувала українців цікавою новиною. У новій публікації в мережі Instagram Лілія Подкопаєва розповіла про свою книгу, а також про її презентацію.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лілії Подкопаєвої в мережі Instagram.

Публікація Лілії Подкопаєвої, скріншот: Instagram
Публікація Лілії Подкопаєвої, скріншот: Instagram

"Цього року Україна святкує свій великий ювілей – 30-річчя Незалежності. Я святкую свій ювілей-25-річчя моїх перемог на Олімпійських іграх 1996 року. І дуже знаково, що 25 липня, через 25 років після того, як я піднялася на найвищий щабель п'єдесталу в Атланті, завдяки Сергію Перману, народилася ідея написати книгу про всіх нас – українських медалістів XXVI літніх Олімпійських ігор.

У рекордно короткі терміни моя книга "Atlanta 1996" побачила світ. Я вдячна моїм колегам по олімпійській збірній України, які відгукнулися на мою пропозицію і поділилися своїми враженнями про ті Олімпійські ігри. Я вдячна моїй команді, яка в критично стислі терміни допомогла мені реалізувати такий важливий для мене проєкт.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Публікація Лілії Подкопаєвої, скріншот: Instagram
Публікація Лілії Подкопаєвої, скріншот: Instagram

Мені дуже хочеться подякувати їм поіменно. Blacksport Publishing і особисто Геннадія Ніколайчука, дякую, що взяли на себе всі виробничі процеси і з ідеї народилася прекрасна книга. @voronovagency та особисто Володимир Воронов, дякую за концепцію, візуалізацію та матеріалізацію цього проекту. Миколо Бочек, дякую за унікальні фотографії, якими ми доповнили наші спогади.

Ірина Лавриненко, Максим Андрущенко та Дмитро Барулін – спасибі, що повірили в мою ідею і завдяки вам я зараз тримаю в руках таку важливу для мене книгу. І, в кінці, але не в останню чергу, я вдячна моєму чоловікові, Ігорю Дубінському, за віру в мене, за підтримку всіх моїх починань і за його фразу тоді, 25 липня 2021 року: "Ліля, якщо ти цього хочеш, я завжди допоможу".", - пише Лілія Подкопаєва.

Раніше повідомляли, "Буде ультиматум": гімнаст Верняєв, якого не взяли на Олімпіаду в Токіо, пригрозив виїхати з України.

Як повідомляв Знай.uа, розкішна Лілія Подкопаєва показала свою найбільшу гордість: "До мрії з рекордною швидкістю".

Знай.uа писав, Марина Боржемська склала правильний раціон для "вічної молодості": ось чому вона не виглядає на свої роки.