Всесвітньо відома модель, блогерка і засновниця компанії Kylie Cosmetics Кайлі Дженнер потішила численних фанатів спокусливими кадрами.
Американська бізнесвумен та мільйонерка Кайлі Дженнер намагається часто тішити своїх фанатів новими кадрами чи цікавими подробицями з особистого та професійного життя у своєму Instagram, де за нею стежить 267 мільйонів осіб.

Кайлі Дженнер, скріншот із відео
Кайлі Дженнер, скріншот із відео

Цього разу Кайлі Дженнер вирішила здивувати фанатів новими кадрами з фотосесії для свого бренду купальників.

Кайлі Дженнер, скріншот із відео
Кайлі Дженнер, скріншот із відео

"Я дуже рада нарешті поділитися з вами цим новим проєктом! kylieswim запускається у цю п’ятницю, 17-го на kyliejenner.com .. Ця перша крапля для мене така особлива🧡💛💗 я не можу чекати, коли ви побачите все, що у нас буде!", - зазначила Кайлі Дженнер.

Кайлі Дженнер, скріншот із відео
Кайлі Дженнер, скріншот із відео

На опублікованому відео знаменита красуня позувала у спокусливому помаранчевому суцільному купальнику. Він вдало підкреслив форми моделі, показавши всі її достоїнства.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що Кайлі Дженнер показала свою маленьку Русалоньку, фанати запідозрили зміни: "Ти вагітна!". Дженнер засвітила свою крихітку з хвостом

Також Знай писав, що 24-річна мільйонерка Кайлі Дженнер засвітила вагітний животик і пишні форми в мереживі: росте не по днях. Кайлі опублікувала знімок з кругленьким животиком в мереживному комбінезоні

Раніще Знай повідомляв, що після розлучення Кім Кардашьян помолодшала і стала мільярдеркою. Статок 40-річної знаменитості оцінюється в один мільярд доларів. У той же час ще в жовтні минулого року на її рахунку було 780 мільйонів доларів.