Еліна Світоліна розповіла, за що цінує свого чоловіка. Відповідне відео з'явилося на її ютуб-каналі програми ЖВЛ на 1+1.

Літо 2021 року для Еліни Світоліної пройшло вкрай голосно, вона заміж за свого нареченого французького тенісиста Гаеля Монфіса. При цьому ще взимку у них було не все гаразд і вони оголошували про розрив.

Також 31 Липня Еліна Світоліна завоювала бронзову медаль Олімпійських ігор-2020, у вирішальному поєдинку перегравши тенісистку з Казахстану Олену Рибакіну, програючи в ході поєдинку - 1:6, 7:6, 6:4.

Дівчина зізналася, чим залучив її чоловік. За словами Світоліної, її майбутній чоловік завжди здатний підтримати. При цьому Світоліна відзначила його чесність і доброту.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Він знає завжди вірні слова і розуміє через що я проходжу. І для мене розуміння - це найважливіше", - повідомила вона.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Світоліна запевнила, що грати діамантове кільце від чоловіка не тільки не заважало грати, але і навпаки надихало.

Нагадаємо, що Артур Логай не упустив можливості "прилаштуватися" ззаду до Анни Кареліної на шоу "Танці з зірками": "така запальничка".

Раніше писав Знай, що учасниця "Танців з зірками" Ольга Харлан приміряла ту саму "маленьке чорне плаття" має бути в гардеробі кожної леді. Ольга Харлан в чорному показала, що таке справжня ніжність

Також Знай писав, що Melovin натякнув на стосунки з партнеркою по "танцям з зірками" Лізою Русин.