Дівчина легіонера київського "Динамо" Беньяміна Вербича Альвіна Царенко потішила підписників милим фото з сином.

Альвіна Царенко, яка нещодавно стала мамою досить активно веде свій блог в Instagram, де часто тішить підписників новими фото, відео чи цікавими моментами з життя. Цього разу молода матуся показала, як годує свого крихітного сина грудьми.

Альвіна Царенко, фото з instagram
Альвіна Царенко, фото з instagram

Дівчина Беньяміна Вербича опублікувала нове фото на якому позує з маленьким сином. Красуня ніжно дивиться в сторону, тримаючи новонароджену дитину й годуючи його грудьми.

Користувачам мережі припало до душі нове фото дівчини, тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів.

"Яка гарна, я не можу😍😍😍😍❤️", "Чарівна 😘", "Мімімі😍❤️", "Як мило😍", "Мило 😍😍❤️", "Ви чудова мама😍", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Варто нагадати, що про роман Беньяміна Вербича з українською фотомоделлю Альвіною Царенко стало відомо в травні цього року. До цього ще рік тому футболіст офіційно зустрічався з іншою дівчиною.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Вербич з "Динамо" раптово став батьком, ощасливила розкішна дівчина: "Подарунок з небес". Футболіст став батьком слідом за Зінченком

Раніше Знай писав, що дівчина Вербича з "Динамо" подражнила чоловіків перед Євро-2020 відвертою сукнею. З'явилася фотографії прекрасної фотомоделі.

Також «Знай.uа " писав, що Нова дівчина лідера Динамо Вербича оголила сідниці перед містом: одяг ледь прикривав інтимні частини. Дівчина знову вирушила на пікантну фотосесію, поставши на кадрі з оголеними сідницями.