Дівчина легіонера київського "Динамо" Беньяміна Вербича Альвіна Лаллі поділилася милим знімком на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 110 тисяч шанувальників.

Цього разу вона показала знімок з новонародженим сином, батьком якого став футболіст.

"A gift from Heaven (подарунок з небес)", - підписала вона яскравий знімок, на якому стоїть в коротенькій пишній сукні в горох і в туфлях на високих підборах. Свій образ яскрава блондинка доповнила пов'язкою в горох на волоссі.

На руках у неї-крихітне немовля в сірому костюмчику. Личка малюка не видно, проте за попередніми публікаціями відомо, що це хлопчик.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Прекрасна», «ви приголомшливо красиві», «щастя і здоров'я вам", " Nice outfit.. (Милий наряд...)", - захоплюються образом приголомшливої блондинки її фанати.

Нагадаємо, що про роман Беньяміна Вербича з українською фотомоделлю Альвіною Царенко стало відомо в травні цього року. Ще рік тому він офіційно зустрічався з зовсім іншою дівчиною.

Нагадаємо, раніше Смикни за мотузочку: дівчина Вербича з "Динамо" показала апетитні форми в купальнику-павутинці. Красуні Альвіні Лаллі не вдалося приховати пружне тіло за купальником

Як повідомляє портал «Знай.uа» Дівчина Вербича з "Динамо" подражнила чоловіків перед Євро-2020 відвертою сукнею. Альвіна Лаллі поділилася пікантним знімком сукні.

Також «Знай.uа " писав, що Нова дівчина лідера Динамо Вербича оголила сідниці перед містом: одяг ледь прикривав інтимні частини. Дівчина знову вирушила на пікантну фотосесію, поставши на кадрі з оголеними сідницями.