Стелла Клименко, одна з найяскравіших учасниць реаліті-шоу «МастерШеф. Професіонали " раптово померла 13 Вересня. Про це стало відомо з повідомлення її колеги і начальника, переможця шоу Миколи люлька.

За його словами, він до останнього " вірив у диво і чекав тебе сьогодні на роботу, але ти не прийшла...».

"Ти була мені хорошим другом! Ти була прекрасною колегою! Ти наша запальничка! Ми з тобою пройшли багато! За плечима у нас сотні крутих страв, багато майстер-класів і дуже нелегкий проект «МастерШеф. Професіонали!» — - написав Люлько.

Ще влітку дівчина змушена була покинути шоу "МастерШеф «через коронавірус, проте вона встигла одужати і вийти на роботу в київському ресторані» Аляска" під керівництвом Люлько.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

За повідомленням матері дівчини, Ольги Клименко, у Стелли зупинилося серце, вона померла миттєво.

"13 вересня 2021. Зупинка серця. Ніякого коронавірусу. Інформація про прощання зі Стеллою буде на її сторінці в Facebook", - повідомила мати.

У коментарях до повідомлення люди не можуть повірити, що така молода і активна дівчина могла померти так раптово.

"Перечитала два рази, не можу повірити ... така молода і прекрасна дівчина. Вболівала за Стеллу на "Майстер шеф"", " в сенсі ????? Що сталося ????? Ускладнення після корони?",- не можуть зрозуміти ті, хто знав Стеллу.

Нагадавши, хто битиметься за перемогу в новому сезоні "МастерШеф": танцюрист, тракторист і вчителька. Глядачам пропонують познайомитися з учасниками шоу

Як повідомляв портал "Знай.uа" , Полякова вирішила перевиховати Гросу прямо на "Мастершефі": "Хочу задушити...". Блогер впевнена, що сцени Олі Полякової на будь-якому шоу просто "виривають мозок"

Також "Знай.uа" писав, блюдо Олі Полякової довело до істерики Надю Мейхер на " МастерШеф. Селебріті": Ектор знайшов багато масла. Оля Полякова вказала Ектору, де йому можна їсти