Дружина телеведучого Анатолія Анатоліча Юлія Бойко, відома українська журналістка, яка заснувала власне PR-агентство, показала і розповіла, на кого найбільше схожа її наймолодша дитина - син Ніл.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юлії Бойко в мережі Instagram.

На думку матері, недавно народився хлопчик схожий на всіх своїх родичів відразу: і на неї, і на тата, і на дідусів з бабусями, і на старших сестер.

"Ну ось як ми без нього жили? Він схожий на кожного з нас, всі бачать в ньому свою частинку: бабусі, ми з чоловіком, сестри... як же діти об'єднують стільки людей», - зазначила вона.

У коментарях Анатолій Анатоліч залишив малюкові привіт.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Мій хороший", - написав він під відео.

Інші фанати також захоплюються милим малюком.

"Сладусик", "Лола, ну копія Лола. Ось одна особа з сестричкою. Скільки дивлюся - він на неї найбільше схожий. На цьому відео особливо. У нас точно такий же стільчик, навіть колір такий - вже три роки. Супер", "Цей шикарний ірокез - точно татів! Здоров'я Нілу і Вам любові", "Який гарненький, вже і з зачіскою! Нехай росте здоровенький і щасливенький!!!", "І ми вже вас без Ніла не уявляємо!!! Вилитий тато», - пишуть шанувальники.

Раніше повідомляли, Анатолій Анатоліч розкрив свою слабкість, і це не дружина: "Не можу пройти повз...".

Як повідомляв Знай.uа, син Анатоліча Анатоліча став музикантом з пелюшок, Дзига у захваті: "Хіба можна не милуватися?".

Знай.uа писав, колега Анатоліча Лілія Ребрик з величезними губами підказала лайфхак заміжнім жінкам: "Ковтнула і прокинулася".