Відомий український телеведучий Григорій Решетник, незмінна зірка шоу "Холостяк" поділився зі своїми шанувальниками доволі теплим сімейним знімком. На фото можна помітити, що Григорій зібрав все своє сімейство в шикарному авто. Гриша підняв тему зміцнення дитячого імунітету.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Григорія Решетника в мережі Instagram.

Публікація Григорія Решетника, скріншот: Instagram
Публікація Григорія Решетника, скріншот: Instagram

"Почалася осінь і активна шкільна пора - тепер у нас вже два школярі і одне малятко, яке чекає на них весь день. Ні для кого не секрет, що під час тісного спілкування діти обмінюються не тільки знаннями і навичками, а й бактеріями. Тому потрібно завжди піклуватися про імунітет дитини і його здоров'я. А троє дітей - це радість і переживання, помножені на три.

При моїй зайнятості, зйомках, виступах і нових проєктах, часу на вірне рішення не так багато. У питанні здоров'я нашої сім'ї ми з дружиною любимо принцип: "довіряй і перевіряй". Тому коли отримуємо новий рецепт, то страхуємо себе і оперативно перевіряємо його у ще одного лікаря. Або просто заздалегідь готуємо профілактичні заходи, консультуючись з фахівцями.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Добре, що технології в 21 столітті Це дозволяють. Написав педіатру або нутриціологу, отримав відповідь прямо в авто, поки їдеш на зйомки — і відразу стаєш спокійним за здоров'я сім'ї.

Ми довіряємо і користуємося послугою Телемедицина від Visa для власників преміальних карт. Зайшов в чат-бот @visaua_official, скинув фото рецепта, написав про симптоми, кілька хвилин - і маєш ще одну думку фахівця. І все це зручно, оперативно, точно і в будь-якому зручному для вас місці.

Будемо сучасними, поінформованими та прогресивними, як наші діти. І тоді ми точно будемо здоровими і щасливими. Всім класного вечора.", - пише Григорій Решетник.

Раніше повідомляли, Григорій Решетник "вивернув навиворіт" шоу "Холостячка" : навіть Злата Огнєвіч в шоці.

Як повідомляв Знай.uа, ведучий "Холостячки" Григорій Решетник розкрив осінні плани зі Златою Огнєвіч: "Разом...".

Знай.uа писав, "Елітний" каскадер спробує заволодіти серцем "Холостячки" Злати Огнєвіч: "У мене стріляють, я горю, вмираю".