Вже цієї осені відбудеться прем'єра другого сезону популярного шоу "Холостячка", головною героїнею якого стане популярна співачка Злата Огневич. Телеведучий проекту Григорій Решетник анонсував не тільки дебют Огневич, а й шоу»як вийти заміж". Про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

"Справжня телевізійна осінь починається вже післязавтра! У п'ятницю о 19:00 на СТБ! Очікувана прем'єра року - "Холостячка", а відразу після - "Як вийти заміж»", - пообіцяв він глядачам.

Решетник також опублікував знімок зі Златою Огневич і колишньою холостячкою Ксенією Мішиною.

У коментарях припустили, що Огневич тепер працює на телеканал.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

«У Злати концерти закінчилися. Пішла працювати на» СТБ", - припускають шанувальники шоу.

«А що це так закачало? Тщщ! Не хочу пропустити початок!", "Яка Ксюша красуня", "Значить, в пост-шоу покажуть Мішину, і вона, сподіваюся, розповість, що це був за пост влітку, і чи разом вони з Сашею на даний момент. Тому що чесно, кажучи, я не думала, що будуть показувати і далі цю пару. Але, так як вона є першою холостячкою, то не показати її було абсурдом. Ось і покажуть її в пост-шоу. А питання назріває: чи розповість вона про переможця 1-го сезону Сашка Еллерта?",- цікавляться шанувальники.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

"Не вірю в цю "Холостячку" і "Холостяка", все для піару...» ,- пишуть розчаровані глядачі.

Нагадаємо, що ведучий " Холостячки "Григорій Решетник розкрив осінні плани зі Златою Огневич:" разом..."

Як повідомляв Знай.uа, до "Холостячки" Златі Огневич примчав красень з Мексики: кинув все заради любові

Також портал Знай.uа писав, що на Злату Огневич "полює" простий хлопець з Чернівців: підкорив Лондон і повернувся за "Холостячкою"