Жан Беленюк, народний депутат України від Партії "Слуга народу" і олімпійський чемпіон у греко-римській боротьбі, поділився радістю – він не тільки встановив рекорд України, а й отримав іменну зірку на алеї в Києві. Про це він написав на особистій сторінці в соцмережі Instagram.

"Вчора був день приємних нагород і несподіваних сюрпризів. Встановив рекорд України. Як перший народний депутат, який став олімпійським чемпіоном (олімпійські чемпіони раніше ставали нардепами, а от навпаки - вперше). І відкрили разом з колегами Іриною Коляденко та Станіславом Горуною нові зірки на нашу честь біля ТРЦ «Гулівер»», - розповів він.

Спортсмен також подякував усім, хто має відношення до організації нагородження та всім присутнім, а також уболівальникам за підтримку.

"Нагороди та призи - це добре, і впевнений, для кожного спортсмена визнання, любов і підтримка співвітчизників - найкраща нагорода за їх важку працю», - додав він.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Вітаю! Ех, не зробили з тобою фотку вчора біля зірки", "Реально-респект, молодець«," гідно! Вітаю", - пишуть шанувальники Беленюка.

"Моя щаслива дитина на фото. Дякую, Жан, за ці емоції щастя від знайомства з Вами, за фото і мотивацію!!! Син вчора побіг тренуватися з ще більшим бажанням, спасибі вам! Я вірю, що прийде час, він теж стане олімпійським чемпіоном!",- дякує захоплена мама хлопчика.

Раніше ми писали про те, що Жан Беленюк згадав, чого йому коштував гопак після травми на Олімпіаді в Токіо: "Мене вигнали".

Нагадаємо, що український переможець Олімпіади - 2020 в Токіо Жан Беленюк розповів про серйозну травму, яку отримав за три тижні: виступав з знеболюючими

Як повідомляв Знай.uа, Олімпійські ігри - 2020 в Токіо: на якому місці Україна, хто понесе прапор, і хто став лідером в медальному заліку