Українські футбольні вболівальники в середу, 15 вересня, відходять від "гіркої" нічиї Динамо Київ і Бенфіки. Нагадаємо, що гол киян на останніх хвилинах не зарахували через офсайд. У цьому випадку все вирішила система VAR. Однак сьогодні зіграє донецький "Шахтар" проти молдавського "Шерифа", в рамках першого туру групового етапу Ліги чемпіонів. "Гірники" зіграють на виїзді.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських спортивних видань.

Шахтар, фото: shakhtar.com
Шахтар, фото: shakhtar.com

Протистояння молдавського та українського клубів у прямому ефірі можна буде подивитися на медіасервісі MEGOGO. Також трансляція буде доступна на платформі "Volia TV". Ще її транслюватимуть кілька спортивних телеканалів.

Початок матчу - о 19:45 за Києвом.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Щоб потрапити до групового етапу ЛЧ, "Шахтар" подолав два раунди кваліфікації. "Гірники" пройшли бельгійський "Генк" і французький "Монако". "Шериф "у кваліфікації вибив з боротьби албанську "Теуту", Вірменський "Алашкерт", Сербську "Црвену Звезду" і хорватське "Динамо".

ФК "Шахтар", фото Інстаграм
ФК "Шахтар", фото Інстаграм

Команда Юрія Вернидуба стала першим молдавським клубом, який зіграє в груповому етапі ЛЧ. Молдавський клуб на даний момент не програє в 12 матчах у всіх турнірах.

Перед зустріччю з "Шахтарем" "Шериф" з рахунком 2:0 обіграв "Петрокуб" в чемпіонаті Молдови. "Шахтар" не програє в семи матчах поспіль. "Гірники" на вихідних обіграли "Дніпро-1" в УПЛ з рахунком 2:0. Розсудить зустріч молдавського та українського клубів рефері з Туреччини.

Раніше повідомляли, Ліга чемпіонів починається: "Динамо" з Циганковим проти" Бенфіки " з Яремчуком, 14 вересня.

Як повідомляв Знай.uа, Динамо-Металіст 1925: повернення Бущана, і Шапаренка на лавці після дебютного голу проти Франції.

Знай.uа писав, зірка "Шахтаря" Тарас Степаненко похвалився сталевими м'язами, як у боксера: "До перемоги".