З Великобританії прийшли дуже цікаві новини. Собачка породи кокер-спанієль вибігла на поле, де відбувалося змагання з жіночого крикету. Чотириногий зловив м'яч і став з ним бігти - справжній курйоз стався тоді, коли одна зі спортсменок зробила подачу. Спанієль сприйняв це як запрошення до гри.

Про це стало відомо завдяки публікації британського новинного агентства CNN в мережі Instagram.

Пес вибіг на поле з повідцем. Мабуть, він настільки любить грати з м'ячем, що не зміг стриматися, побачивши свою улюблену іграшку, що вирвав поводок з рук свого власника.

Тварина перехопила м'яч між передачами і почала тікати зі "здобиччю" від гравців. Після тривалої погоні пес підійшов до однієї з гравців і у нього змогли забрати м'яч. Гра продовжилася вже в більш веселому настрої.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що в Одесі розгорівся скандал через собаку породи пітбуль, яку хозяйка вивела на прогулянку без намордника і повідка. У ЖК "Одеські традиції" собаки дуже невиховані - ходять без намордників і кидаються на дітей.

Чергова хазяйка такого собаки (пітбуль) дивується, чому сусіди незадоволені її слинявим другом. На відео господиня тварини не заперечує, що у неї є собака, за якою вона не дивиться. Разом з тим, вона вкрай негативно відреагувала на прохання тримати свого вихованця на прив'язі.

Раніше повідомляли, Жан Беленюк вирішив показати життя свого улюбленця: ходить по ресторанах і тренується.

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська показала їх з Віталієм Борисюком ніжних дівчаток: "У мами на ручках".

Знай.uа писав, українців обурила господиня небезпечного пса, занадто багато свободи: "Ходять без намордників і кидаються на дітей".