Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram, де радує шанувальників фото і відео з творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість опублікував нове селфі з заднього сидіння автомобіля, цікавлячись у аудиторії, як йдуть їхні справи.

Так, артист приміряв джинсову куртку-оверсайз чорного кольору і темно-синю сорочку, загадково дивлячись в кадр і злегка посміхаючись. Шанувальники шоумена в коментарях одразу ж помітили, що Максим виглядає молодше своїх років - 18 червня чоловікові виповнилося 45.

До слова, сама Алла Пугачова не приховує, що для продовження молодості не тільки схудла і змінила стиль - 72-річна примадонна зверталася за допомогою до косметологів і не гребує уколами краси.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Чо, як справи?"

Фолловери почали коментувати публікацію Галкіна: "коли ти старієш, а Галкін ні😭", " хороші фільтри)", " почім молодильні яблука, Максим?😃 🍏 🍎 ", "Максим Олександрович!!! ну просто красень з російської казки😍", " Ого-го який гарний😍 🔥❤️👏 💋", " красивий🔥", "Максим Олександрович, Поділіться секретом , як вранці виглядати так само свіжо і бадьоро?))".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через Кіркорова, в якому постраждав Галкін.