Відомий російський гуморист і чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 9 мільйонів шанувальників.

Нещодавно шоумен виставив серію кадрів зі зйомок, на яких з'явився в новому образі.

Так, артист став "чітким" пацаном і постав у забрудненій темній майці, джинсових шортах і шльопанцях. Але найбільше привертає увагу новий "аксесуар" на обличчі Галкіна, а саме вуса.

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

По всій видимості, вуса "виросли" спеціально для зйомок. І поки був час Максим Галкін зробив пару фото на "пам'ять".

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

"Вчора на зйомках було жарко 🤪 яка фотка крутіша? 1,2,3 або 4? Гортайте!", - написав Галкін у пості.

"Фотки всі хороші, але без вусів краще", " П'ята крутіше😂", " Макс ти Голиш ноги?", "Тапочки то треба було з шкарпетками надіти😂", " користуючись нагодою хочу сказати ви чудова людина у всіх проявах і як артист і як людина. Всіх Вам благ", " четверта. 👏👏👏😂", "Остання, супер,повний релакс😂", "Тут ви схожі на Фредді Меркьюрі", "Де шкарпетки😅", "Всі круті, на фото як привіт з 80-х🔥", "Крутіше всього вуса", "Красунчик! ❤️❤️Тобі йде такий образ!❤ ️ 🔥 😂 ", "Ха-ха-ха!!! Американський бомжара!", "Як вам йдуть кокетливі вуса.. !!!😂", - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Алла Пугачова затьмарила 150-річного "конкурента" в їх з Максимом Галкіним замку. Максим Галкін виставив яскраве відео, показавши, як доглядає за їх з Аллою Пугачовою замком

Як повідомляє портал «Знай.иа» Максим Галкін похвалився своєю гордістю, Аллі Пугачовій пощастило:"не те що Кіркоров". Нещодавно знаменитість виставив невеликий ролик, показавши, як провів вихідні в їх з Примадонною замку в селі бруд.

Також «Знай.иа " писав, що Галкін похвалився їх з Пугачовою працьовитим сином, не кожна господиня так зможе. Нещодавно знаменитість виставив коротеньке відео, на якому відобразив їх з Примадонною сина Гаррі, який, на відміну від сестри-близнючки Лізи не дуже любить публічність, а тому з'являється в постах рідше.