Для українських телеглядачів у другому "любовному" ефірі шоу "Танці з зірками" був цікавий сюрприз. Так, першою вийшла на паркет пара Олександри Зарицької та Юрія Мєшкова. Співачка і її партнер станцювали на паркеті бродвей.

Артистка перетворилася на образ спокусливої Мерилін Монро. Під час виступу виконавиця приголомшила глядачів, зробивши шпагат і колесо.

Через кілька днів після ефіру Олександра опублікувала в мережі Instagram три яскраві фотографії.

Публікація Олександри Зарицької, скріншот: Instagram
Публікація Олександри Зарицької, скріншот: Instagram

"А взагалі, попередній ефір був про кохання. Юра, дякую, що підтримуєш мене 24/7. Моя скеля", - підписала публікацію Олександра Зарицька.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Публікація Олександри Зарицької, скріншот: Instagram
Публікація Олександри Зарицької, скріншот: Instagram

Публікація Олександри Зарицької, скріншот: Instagram
Публікація Олександри Зарицької, скріншот: Instagram

Свій танець Саша присвятила всім, хто шукає справжнє кохання. Зірка хоче довести, що любов починається з себе. Зі свого боку, судді неоднозначно оцінили номер. Так, вони і похвалили, і покритикували співачку.

"Ти справжній діамант нашого шоу, хочу, щоб ти про це пам'ятала. Але з приводу емоцій, не забувай, будь ласка, ритм, тому що ти поводилася більш впевнено, ніж деякі професіонали в цьому сезоні. І так, на куражі, забула про ноги і ритми. Я вже розумію, що винен колишній, але, наступного разу май на увазі", — зазначив Влад Яма.

Катерина Кухар заявила, що Олександра дуже сміливо приміряла образ секс-символу Монро і додала, що їй дуже йде. Втім, сьогодні балерина очікувала від пари більшого.

"Вас назвали богинею паркету. Це може бути, чесно. У цьому сезоні, протягом декількох тижнів це може бути і ви дійсно себе так представите, тому що все до цього йде. Але не сьогодні. Постановка була ідеальною, але дуже швидкий темп. Мені здається, що трохи не встигли", - додав Макс Чмерковський.

В результаті виступ судді оцінили в 16 балів.

Раніше повідомляли, зірка фільмів Горбунова і шоу" Танці з зірками "Арзуманян показав, як виховує сина: "Відривається по повній".

Як повідомляв Знай.uа, Фагот відзвітував за провальні па на "Танці з зірками": "Він вилетить".

Знай.uа писав, українцям показали, що роблять учасники "Танців з зірками" за лаштунками: "Пристрасть, почуття, хвилювання".