Відомий шеф-кухар Юрій Ковриженко та автор студії "Квартал 95" Юрій Великий завітали на обід в шоу "Твій день". Шеф-кухар приготував салат з символом Києва - каштанами, а актор розповів, як президент реагує на його пародії.

Зазначимо, що для приготування салату використовується спеціальний їстівний каштан, який продається вже підготовлений для вживання. Тож для приготування цієї страви звичайні каштани з парків не підійдуть.
Для салату з каштанами потрібно підготувати та нарізати білі гриби та відправити смажитися на пательні. Після цього, нарізаємо цибулю, й також відправляємо на пательню, але окремо від грибів. Варені каштани потрібно нарізати невеличкими шматочками та додати до цибулі.
Для салату потрібно порізати кільцями червону цибулю та обдати кип'ятком, аби вона втратила гіркоту, після чого її можна викласти на паперовий рушничок.

Салат з каштанами, скріншот
Салат з каштанами, скріншот

Подрібнюємо петрушку та шпинат та заправляємо олією змішаною з наршарабом. Пред подачею на тарілку просто на зелень викладаємо смажені білі гриби, каштани та цибулю. Салат можна посолити та додати спеції собі до смаку.
На великий обід у студію "Твій день" прийшов "двійник" президента Володимира Зеленського автор студії "Квартал 95" Юрій Великий. Артист розповів, як президент реагує на його пародії.

"За весь час президентства Володимира, я зустрічався з ним рази три, у Кварталі, на конференції якійсь. Я чесно кажучи не питав, мені не зручно питати: "Вова, як тобі моя пародія на тебе", але я думаю, якби я спитав, то він би сказав, що йому сподобалось. Якщо нічого не казав поганого, значить все добре", - розповів він.

Шеф-кухар Юрій Ковриженко та автор Студії" Квартал 95 " Юрій Великий у шоу твій день, скріншот
Шеф-кухар Юрій Ковриженко та автор Студії" Квартал 95 " Юрій Великий у шоу твій день, скріншот

Юрій Великий зізнався, що лише один політик відреагував на його пародію, це Ілля Кива.

"Запитали, як вам пародія Великого на нього, сподобалось чи ні. Було питання, чи образила вас ця пародія. і він такий подивився та сказав: "Мене образити може тільки раб", - зізнався Великий.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що Володимир Дантес після двох років зважився на зізнання: "Пішов шукати гроші". Володимир Дантес поділився з численними шанувальниками несподіваними новинами

Раніше Знай писав, що зірка "Кріпосної" Наталя Денисенко перевиховала чоловіка після гучної бійки: "Неслухняна дитина"

Також Знай повідомляв, що Жан Беленюк показав, що вміє крім гопака і голосування в Раді: до нього так ніхто не робив. Олімпійський чемпіон Жан Беленюк подарував радість дитині