Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася відвертим кадром зі свіжої фотосесії, примірявши напівпрозорі колготи на оголене тіло і мереживний топ з глибоким декольте.

Красуня ніжилася на світлому дивані студії, лежачи на животі і доповнивши образ макіяжем з акцентом на очах. "Фішкою" такого спокусливого вбрання стали дірки і зачіпки на колготах, на яких Ана наголошувала.

Водночас дівчина не упустила можливості похвалитися пишними сідницями, над якими наполегливо працює у фітнес-клубі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У моделі понад 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Соціальні мережі - не єдиний спосіб заробітку. Разом з чоловіком Беном Морлендом вона володіє мережею досить популярних фітнес-клубів, а також є засновницею власного бренду спортивного одягу і бікіні.

Ана Чері Гарсія народилася 16 травня 1986 року в Анахаймі, США, провівши фактично все своє дитинство в Каліфорнії. Примітно, що у зірки є індіанське, іспанське та європейське коріння, що і зробило її володаркою незвичайної зовнішності.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері з подружками показали сідниці з найпікантніших ракурсів

Також знаменитість Ана Чері ледь не всілася на камеру оголеними "персиками"

А ще фітнес-модель Ана Чері намокла і перетворилася на хижу тигрицю